Forma za prijavu na stranicu

   

Komunikacija i kultura online - besplatan elektronski naučni časopis

Details

Komunikacija i kultura online je besplatan elektronski naučni časopis koji objavljuje originalne naučne članke, pregledne radove, stručne članke, prikaze, izveštaje iz oblasti lingvistike i primenjene lingvistike, teorije medija, teorije prevođenja, nauke o obrazovanju, nauke o književnosti, interdisciplinarnih istraživanja itd. Dobrodošli su i prilozi iz drugih nauka, kao što su sociologija, etnologija, antropologija, psihologija, istorija, istorija umetnosti, kulturologija, komunikologija i studije kulture, ali i politikologija, žurnalistika, medijska analitika, odnosi s javnošću, studije roda i brojne druge nauke koje rasvetljuju raznorodna pitanja vezana za komunikaciju, društvo i kulturu.

Tokom prošle godine objavljeni su četvrti broj, kao i specijalno izdanje pod naslovom W_ndering. Exploring InFluxes and Cultures in Motion, čije su urednice Alessandra Consolaro s Univerziteta u Torinu i Jolanda Guardi s Univerziteta Rovira i Virigili iz Taragone (Španija).

Prvi rad koji je kompletno obrađen za peti broj objavljen je u okviru pre-publishinga, a ubrzo ih sledi još nekoliko. U okviru elektronskog izdavaštva uskoro stiže jedan višejezični rečnikpod naslovom W_ndering. Exploring InFluxes and Cultures in Motion, čije su urednice Alessandra Consolaro s Univerziteta u Torinu i Jolanda Guardi s Univerziteta Rovira i Virigili iz Taragone (Španija).

Prvi rad koji je kompletno obrađen za peti broj objavljen je u okviru pre-publishinga, a ubrzo ih sledi još nekoliko. U okviru elektronskog izdavaštva uskoro stiže i jedan višejezični rečnik.

U prilogu se nalazi pismo sa više detalja o časopisu, a više informacija možete dobiti na našoj adresi (www.komunikacijaikultura.org) ili se možete obratiti uredništvu putem elektronske pošte (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ).


  Prilog

   
© ALLROUNDER